•  Árgarancia!
  •  Gyors foglalás!
  •  Nincs foglalási díj!

Szállás ajándékutalvány

Közelgő születésnap, de nincs ötlete?

Itt a karácsony, de nincs ideje?

Ajándékozzon szeretteinek pihenést!


Kérdése van? Egyedi kívánságai vannak? Keressen bátran elérhetőségeinken (telefonon: 06 20 356 0737, e-mailben: info@szallasitthon.hu)!

Szállás ajándékutalvány
 
 
 
0db ajánlat felel meg a feltételeknek

Közelgő születésnap, de nincs ötlete?
Itt a karácsony, de nincs ideje?
Ajándékozzon szeretteinek pihenést!

Kérje gyors ajánlatunkat! (az ajánlatkérés nem jár semmilyen kötelezettséggel)
 
Nem kell mást tennie, csak:
1. Kérje ajánlatunkat és kattintson az alábbi címre: info@szallasitthon.hu vagy keressen minket az alábbi telefonszámon: 06 20 356 0737!
2. Határozza meg az utalvány értékét, az éjszakák számát, a megajándékozott személyek számát (gyerekek esetén az életkort is)!
3. Ha van preferált régió/ város/ szálláshely, ahová az utalványt szeretné vásárolni írja meg nekünk! Ha nincs konkrét elképzelése, az sem gond, ebben az esetben az oldalunkon található összes belföldi szálláshely közül keressük ki Önnek a fenti paramétereknek megfelelőt!
4. Jelezze, hogy az utalványt milyen alkalomra szánja! (születésnap, nászút, karácsony, stb.)
5. Ha konkrét dátumra szeretné az utalványt vásárolni, ezt mindenképpen írja meg nekünk! Ha nem tudják előre az időpontot – mert a megajándékozottakra szeretnék bízni a dátum kiválasztását – ennek sincs semmilyen akadálya, minden ajánlathoz mellékeljük azt az időintervallumot, amely alatt a voucher felhasználható!

A fenti adatok tudatában összegyűjtjük a paramétereknek megfelelő ajánlatokat és igyekszünk mihamarabb, lehetőségünkhöz mérten 24 órán belül megküldeni Önnek! Amennyiben időközben megváltoznak a paraméterek (pl. nagyobb összeget is szán az utalványra), kérjük jelezze és küldjük frissített ajánlatainkat.

Bízunk benne, hogy sikerül a kiküldött ajánlatok között megfelelőt találnia, ezután nincs más teendője, mint:
1. Elküldeni a megajándékozottak nevét (ami az utalványon szerepeljen),
2. Megadni az Ön nevét, e-mail címét és lakcímét. Az e-mail címre azért van szükség, mert az utalvány megrendelése után e-mailben küldjük meg Önnek a szálláshely bankszámlaszámát, ahová az utalvány értékét be tudja fizetni. Amint beérkezik a teljes összeg a szálláshelyhez, a kollégák kipostázzák a vouchert Önnek, a megadott lakcímre. Ezután Önnek nincs más dolga, mint átadni az ajándékot!

Fontos információk:
- az utalványok kipostázásának feltétele: az utalvány értékének előre való befizetése
- az utalványok a szálláshelyek által előre meghatározott időintervallumban, kiemelt és ünnepi időszakok kivételével (pl. ünnepi hosszú hétvégék, és a szállás által meghatározott időpontok), és előzetes időpont-egyeztetéssel használhatóak fel!
 
Várjuk jelentkezését!

További kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal,
 
Üdvözlettel:
Szallasitthon.hu
www.szallasitthon.hu
info@szallasitthon.hu
06 20 356 0737