• Szállás itthon? Csípje meg a legjobbat a legolcsóbban!
  • Apartman, hotel, vendégház, panzió, üdülőház, fogadó, motel, villa, faház, diákszálló

Már most nehéz igazán jó szállást találni 2019 karácsonyára és szilveszterre?

Fogyóban a szálláshelyek 2019 karácsonyra és szilveszterre

Már most nehéz igazán jó szállást találni 2019 karácsonyára és szilveszterre?

Több felmérés szerint a magyarok egyre inkább előre terveznek, aminek persze az az eredménye, hogy a hosszú hétvégékre, illetve a tipikusan utazós ünnepekre már akár hónapokkal előre elfogynak az igazán jó helyek.

Egy hosszú hétvége előtt már hat hónappal is alig találni szállást az országban, ami azt mutatja, hogy a magyarok előre terveznek - derült ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének régióvezetője nyilatkozatából. Kollin Gergely szerint az utóbbi években egyre többen töltik szállodában a karácsonyi ünnepeket. Karácsonyfát is lehet kérni a szállodai szobába, de akár az ajándék megvásárlását is elintézhetik a szállodában - fűzte hozzá. A szekember kitért arra is, hogy vannak régiók, települések, amelyeket az elmúlt években a szállodai, wellness-szolgáltatások "húztak fel", ilyen például Egerszalók. Ez pozitív trend az ország épülése, szépülése szempontjából - mondta a szakember.

Más utazási oldalak, így például a SzallasItthon.hu tapasztaltai is egybe csengnek a fentiekkel, sőt nem csak a 2019-es karácsonyi, de a szilvesztteri szállások is fogyóban vannak, így aki az ünnepeket "nyaralva" akarja belföldön tölteni, jó ha mihamarabb szállást keres.