• Szállás itthon? Csípje meg a legjobbat a legolcsóbban!
  • Apartman, hotel, vendégház, panzió, üdülőház, fogadó, motel, villa, faház, diákszálló

Itt korcsolyázhat 2019-ben a Balaton körül

Itt korcsolyázhat 2019-ben a Balaton körül

A Balatoni Kör volt annyira jó fej és összeszedte, hogy lehet a Balaton körül korcsolyázni idén, azaz 2019-ben, nézzük, merre érdemes elindulni, ha valaki szívesen csúszna néhány kört a jégen.

A 3 megyét és 6 borvidéket összefoglaló Balatoni Kör egyesület gondolt egyet, és összegyűjtötte azokat a helyeket, ahol biztosan korcsolyázhatunk 2019 telén a Balatonon. Természetesen ezeken a helyeken akkor is lehet korcsolyázni, ha a tavon egyébként nincs jég, vagyis műjégpályákról van szó, no de nézzük a helyeket.

2016-ban az első balatoni műjégpálya címet érdemelte ki Balatonlelle, őt nem sokkal később Szigliget követte. Idén Keszthelyen, Szigligeten, Veszprémben, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonlellén és Balatonbogláron is lehet majd korcsolyázni, ezzel tulajdonképpen megvalósul a kezdetekkor megfogalmazott álom: korizd „körbe” a Balatont! Persze az igazán nagy élményt az jelenti, ha a tó jege is befagy annyira, hogy rajta biztonságosan koriszhassunk, talán erre is sor kerül, hiszen elképesztő élmény.