•  Árgarancia!
 •  Gyors foglalás!
 •  Nincs foglalási díj!

Szeretettel köszöntjük a Szállásitthon.hu utazási portálon!

 
Weboldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minél szélesebb körben mutassuk be Magyarország látnivalóit, szálláshelyeit és aktuális programajánlatait.
 
Szálláshelyeink között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet: legyen szó romantikus wellness hétvégéről, nyugdíjas pihenésről, családi üdülésről vagy üzleti utazásról.
 
A szállások akciós csomagajánlatait csokrokba szedtük (pl. Hétvégi ajánlatok, Last minute akciók, Szilveszter, stb.), ezzel is könnyítve a szálláskeresést.
Amennyiben mégsem talál megfelelő szállást oldalunkon, vagy egyedi kérései lennének, kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal, a legrövidebb időn belül minden tőlünk telhetőt megteszünk igényei kielégítése érdekében.
 
Foglalja le szállását a Szállásitthon.hu utazási portálon, mert:
 
 1. megspórolja a szálláskeresés idejét és költségét! Nem kell órákat, vagy napokat a számítógép előtt töltenie, vagy egyik irodából a másikba rohangálnia! Jelezze kollégánknak igényét telefonon, e-mailben, vagy skype-on és a legrövidebb időn (akár perceken) belül megkeressük ajánlatainkkal.
   
 2. havonta egy 2 személyes 2 éjszakás wellness pihenést sorsolunk ki a Nyereményjátékra feliratkozók között!
   
 3. az oldalon szereplő árak semmilyen jutalékot nem tartalmaznak, az árak megegyeznek a szálláshelyek saját áraival!
   
 4. a fizetés a legtöbb esetben a szálláshelyen történik, ez alól kivételek a szálláshelyek által meghatározott időszakok, ünnepek, hosszú hétvégék (pl. főszezon, karácsony, szilveszter, stb.).

 

A szálláshelyek adatait a szállások bocsátják rendelkezésünkre, azok valóságtartalmáért a Szallasitthon.hu felelősséget nem vállal!

 

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kellemes üdülést kívánunk Önöknek,
 
Szállásitthon.hu csapat