•  Árgarancia!
  •  Gyors foglalás!
  •  Nincs foglalási díj!

A Szallasitthon.hu adatvédelmi nyilatkozata


A Szallasitthon.hu minden ésszerű intézkedést megtesz azért, hogy az Ön személyes információit biztonságban tudhassa. Minden Ön által megadott személyes adathoz szigorúan korlátozott a hozzáférés, annak érdekében, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférést, a személyes adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását.

Az Ön által megadott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, szobafoglalás esetén csak a foglaláshoz elengedhetetlen adatokat továbbítjuk az adott szálláshely részére. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük.

A www.szallasitthon.hu weboldal minden lapja látogatható úgy is, hogy Ön semmilyen adatot nem ad meg magáról, de bizonyos esetekben (ajánlatkérés, foglalás, hírlevél feliratkozás, nyereményjáték jelentkezés) szükség van bizonyos adatok megadására. Csak azokat a személyes adatokat gyűjtjük össze és dolgozzuk fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésünkre.

A személyes adatok megadásával feljogosít minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírt, illetve a honlapon külön meghatározott módon és célra felhasználjuk.
Természetesen Önnek is megvan az a joga, hogy ezeknek az információknak a felhasználását korlátozza, megtiltsa, jövőbeni kapcsolatot bármikor megszüntesse.
 
Amennyiben nem szeretné, ha adatait kezeljük, kérjük jelezze e-mailben az info@szallasitthon.hu címen. Köszönjük!

A Szallasitthon.hu fenntartja a változtatás jogát, amelyről a honlap ezen részén tájékozódhat.

Amennyiben olyan kérdése van, amelyre az Adatvédelem fejezetben nem kap választ, kérjük, küldje el az info@szallasitthon.hu címre.


Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-62995/2013.